Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT
 1. Marsala, culoarea anului în design interior! Cine a hotărât asta?

   Alegerea se face de către un grup de 40 de specialiști în culoare și design din toată lumea care, sub coordonarea Institutului Pantone, se întâlnesc în secret de două ori pe an într-o capitală europeană și stabilesc o familie de culoare. Modul în care este aleasă această familie are în vedere mai mulți factori, începând de la culorile pe care le cred în top marile firme din domeniu și terminând cu pulsul străzii, clipurile sau filmele momentului. Din această familie, experții aleg mai apoi tonul de culoare, care primește un nume pe înțelesul tuturor.

  Continuare
 2. Idei pentru 2018: cum să ai grijă de casa ta

  „New Year, new me” zic vecinii noștri de peste ocean cu gândul la schimbările pe care le vor face în anul care vine. Iată că 2018 este aici, iar noi, cei de la Naturlich, ne gândim la schimbările pe care le poți face în casa ta, pentru a deveni căminul perfect. . .
  Continuare
 3. Practic și de efect: canapelele și colțarele extensibile de la Naturlich

  Știi momentul acela când te întorci acasă, obosit după o zi de muncă și vrei doar să stai? Primul loc la care te gândești este canapeau din sufragerie. Parcă îți și imaginezi cum o să-ți schimbi hainele de birou și o să te cuibărești pentru o oră între pernele moi ale canapelei.

  Continuare
 4. Inspirație pentru amenajarea unui dormitor de dimensiuni mici

  Dacă în ultimul articol am vorbit despre dormitoare cu un aer romantic, am zis ca nici săptămâna aceasta nu e rost de părăsit spațiul cald și primitor în care ne relaxăm după o zi agitată.

  Continuare
 5. Set the mood: idei simple pentru un dormitor cu aer romantic

  E toamnă, e noiembrie și, mie una, mi se pare că vremea de afară parcă ne îmbie să intrăm într-o stare de visare, să fim mai melancolici și mai sensibili.

  Continuare
 6. Colțarul de la fereastră, colțișorul tău special

  Una din piesele de mobilier cu cel mai mare impact vizual și chiar emoțional este fără îndoială colțarul. Fie că e așezat în livingroom, în bucătărie sau de ce nu, chiar sub fereastra ce dă spre grădină.

  Le vedem adesea în filmele de epocă, atunci când domnișoare îmbujorate citeau atente volume patinate de timp: banchetele elegante din lemn care ornau minunat ferestre înalte, privind înspre peisaje victoriene, au devenit clasicele colțișoare preferate ale casei.

  Continuare
 7. Idei de aranjarea fotografiilor pe pereții casei tale

  Fotografiile de familie sau amintirile de călătorie sunt mereu elemente forte de formare a personalității unui cămin. De aici și importanța felului în care alegem să de expunem pe pereții locuințelor noastre, în spații intime și pline de familiaritate. Desigur există mai multe modalități prin care poți să-ți expui amintirile fotografice pe care le ai în casă. Fie că este vorba de poze cu tine în momente de neuitat sau instantanee cu familia și prietenii, felul în care afișezi fotografiile va fi, cu siguranță, un detaliu pe care oaspeții tăi îl vor observa încă de la prima vizită. Iată câteva dintre modalitățile cele mai drăguțe de afișare a fotografiilor în casa ta.

  Continuare
 8. Trenduri în amenajarea bucătăriilor

  Suntem deacord cu ideea că nu trebuie să ascultăm orbește de trenduri fiindcă ne-am pierde din linia personală, dar putem să le luăm în considerare, alegând acele combinații și linii care se pliază cel mai bine pe stilul nostru.

  Continuare
 9. Idei pentru amenajări stilate pentru livinguri și bucătării open space

  E foarte plăcut să petrecem timpul alături de cei dragi în spațiul deschis și confortabil al unui living room mare, neîncorsetat de pèreți și uși reci care parcă ne stăvilesc dorința de socializare și funcționalitatea locuinței.

  Continuare
 10. Idei simple pentru un livingroom ca la carte

  Stim cu totii ca sufrageria sau livingroom-ul cum mai este numita este locul special in orice locuinta care se respecta. De aceea este important sa ne implicam sa il amenajam cu gust. In articolul de azi va dam cateva idei pentru un livingroom ca la carte.

  Continuare