Idei de aranjarea fotografiilor pe pereții casei tale

Fotografiile de familie sau amintirile de călătorie sunt mereu elemente forte de formare a personalității unui cămin. De aici și importanța felului în care alegem să de expunem pe pereții locuințelor noastre, în spații intime și pline de familiaritate. Desigur există mai multe modalități prin care poți să-ți expui amintirile fotografice pe care le ai în casă. Fie că este vorba de poze cu tine în momente de neuitat sau instantanee cu familia și prietenii, felul în care afișezi fotografiile va fi, cu siguranță, un detaliu pe care oaspeții tăi îl vor observa încă de la prima vizită. Iată câteva dintre modalitățile cele mai drăguțe de afișare a fotografiilor în casa ta.

Foarte simplu: îți poți alinia fotografiile agățate pe un cadru. E unul dintre numeroasele moduri inventive prin care îți poți afișa pozele dragi. Unde mai pui că e și foarte ieftin?!

Le poți posta pe perete, într-o coroniță ca aceasta. Doar asigură-te că va avea un fundal luminos, pentru a face ieși în evidență.

Dacă ești în căutarea unei "rame" altfel, de ce să nu încerci asta?

Un model pe care îl poți folosi oricând pentru colecția ta de fotografii. Sau, vezi mai jos un alt mod memorabil de aranjare a fotografiilor tale.

Ei, nu-ți rămâne decât să încerci o redecorare-rearanjare a amintirilor tale de pe pelicula foto. Spor la treabă și nu uita să vizitezi raioanele de Decorațiuni din magazinele Naturlich, acolo unde ăsești o gamă variată de rame pentru fotografi și alte accesorii decorative pentru locuința ta!