Idei pentru 2018: cum să ai grijă de casa ta

„New Year, new me” zic vecinii noștri de peste ocean cu gândul la schimbările pe care le vor face în anul care vine. Iată că 2018 este aici, iar noi, cei de la Naturlich, ne gândim la schimbările pe care le poți face în casa ta, pentru a deveni căminul perfect.

Elimină obiectele în plus

Fie că e vorba de lampa aia de care te tot împiedici prin dormitor, de paharul de vin desperecheat din bucătărie sau de fotoliul care nu se potrivește cu restul decorului, ni se întâmplă adesea să colectăm obiecte de care nu avem nevoie, fără măcar să realizăm. Începe anul renunțând la tot ce te încurcă sau ți se pare în plus în casa ta. Sună dificil, știm, dar devine mai ușor odată ce începi!

Ia decizii înțelepte

Știm cu toții că întotdeauna bugetul pentru redecorarea unui apartament este limitat. Așa că cel mai înțelept este să investești într-un mod eficient. Alege materiale de calitate și, când vine vorba de piesele de mobilier de bază, orientează-te către designuri și modele clasice, care să nu iasă din tendințe până anul viitor.

Cumpără ceea ce-ți dorești cu adevărat

Nu cumpăra o piesă de mobilier doar pentru că nu ți-o permiți pe cea pe care ți-o dorești cu adevărat. Există șanse să nu fii mulțumit și să ajungi să o schimbi în același an. Fii răbdător, economisește și, în final, satisfacția va fi mult mai mare.

Fii atent la detalii

Achiziționarea unei canapele noi nu va trece niciodată neobservată în casa ta, însă frumusețea se găsește deopotrivă și în micile detalii. Anul acesta oferă atenție lucrurilor mărunte. Exemplele sunt nenumărate: seturi de prosoape, așternuturi de pat în ton cu dormitorul, seturi de bucătărie sau accesorii care să înfrumusețeze încăperile.

Așadar, până când punem în aplicare ideile de mai sus, mai bine să-i transmitem lui 2018: Bine te-am găsit, suntem nerăbdători să vedem ce ne-ai pregătit.