Practic și de efect: canapelele și colțarele extensibile de la Naturlich

Știi momentul acela când te întorci acasă, obosit după o zi de muncă și vrei doar să stai? Primul loc la care te gândești este canapeau din sufragerie. Parcă îți și imaginezi cum o să-ți schimbi hainele de birou și o să te cuibărești pentru o oră între pernele moi ale canapelei. Cu un ceai alături, poate o carte sau împărțind locurile libere cu câțiva prieteni într-o după amaiză liniștită, aceasta este piesa de mobilier care nu trebuie să lipsească din casa nimănui. Dacă este și extensibilă, numai bine, înseamnă că ai întotdeauna opțiunea să primești rudele sau amicii peste noapte, fără să-ți faci griji de lipsa spațiului. La Naturlich avem o ofertă variată de canapele și colțare extensibile, așa că ți-am pregătit o listă de câteva modele practice și de efect pe care trebuie să le ai în casa ta.

Canapea extensibilă California

Perfectă pentru un living de dimensiuni medii, canapeau extensibilă California crează un aer modern și tineresc încăperii. Din lemn masiv și tapițerie din stofă, într-o singură culoare, acest model se asortează cu ușuriță în orice sufragerie.


Canapea extensibila Trendy

Veselă și viu colorată, canapeau extensibilă Trendy reprezintă o pată de culoare în orice sufragerie. Imprimeul floral roz va bucura încă de la prima privire orice vizitator care îți trece pragul, iar arcurile sinusoidale și spuma poliuretanică de înaltă rezistență din care este fabricată garantează confort maxim pentru oricine dorește să se odihnească


Canapea ribalta Federica

Mecanismul de extindere al acestei canapele este unul extrem de simplu de folosit și, bineînțeles, de calitate. Prevăzută cu o ladă de depozitare, te va ajuta să economisești spațiu prețios de depozitare și, mai mult, facilitează folosirea canapelei drept pat în mod constant.


Colțar extensibil Enterprise

Cu un design extravagant și tapițat cu piele ecologică, colțarul elegant din timpul zilei, se transformă cu ușurință într-un pat spațios și extrem de confortabil pe timpul nopții. Datorită culorii albe, acesta nu va încarca vizual încăperea, ci din potrivă, va da un aer de prospețime și lux sufrageriei.


Colțar extensibil Nardo

Un avantaj semnificativ al colțarului extensibil Nardo este dat de faptul că este prevăzut cu ladă de depozitare. Nuanțele simple de negru și bej al acestei piese de mobilier îți vor lăsa libertatea să-ți lași imaginația să zburde când vine vorba de decorarea sufrageriei. Astfel vei putea folisi elemente viu colorate, precum perne, veioze sau tablouri. O parte din modelele prezentate mai sus au în această perioadă un preț promoțional, așa că nu mai sta pe gânduri. Noi îți urăm multă inspirație și spor la cumpărături.