Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT

Livrarea comenzilor

După finalizarea comenzii imediat veţi primi un e-mail de confirmare care atestă intrarea comenzii dvs. în baza de date NATÜRLICH. În cel mai scurt timp veţi fi contactat telefonic de către un operator NATÜRLICH pentru stabilirea detaliilor legate de plata şi livrarea comenzii.
Termenul de livrare este între 7 - 90 zile lucrătoare din momentul achitării avansului, în funcţie de disponibilitate în stoc.

ATENŢIE!
Termenul de livrare se consideră din momentul achitării avansului de 45% din valoarea totală a comenzii. Livrarea se va face după ce achitarea diferenţei este confirmată de bancă. Termenul de livrare se calculează în zile lucrătoare.
Livrarea se va face la adresa solicitată de către client, la data şi în intervalul orar stabilit de comun acord cu operatorul NATÜRLICH.

ATENTIE! Livrarea se face până în fața imobilului.
Pentru comenzile în valoare mai mică de 500 lei transportul se va efectua folosind serviciile Urgent Curier, transportul având un cost fix de 20 lei, indiferent de destinaţie. Detaliile privind livrarea produselor se vor stabilii telefonic.

Condiţiile de transport şi livrare sunt valabile doar pe teritoriul României.