Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT

Modalități de plată

Plata produselor comandate se poate face astfel:
- plata cu CARD BANCAR
- plata cu CARDAVANTAJ
- plata cu CARD GARANTI
- plata cu CARD de Credit BCR
- plata cu RAMBURS
- Ordin de plată\Virament bancar
- plata AVANS 45%

Având în vedere valorile relative mari, specifice produselor comercializate prin magazin, după confirmarea comenzii, veţi primi o factură proformă pentru avans de 45% din valoarea totală a comenzii, care se achită imediat după emiterea proformei.

Pentru comenzile de până la 500 lei (TVA inclus), preţul se poate achita integral la livrare, prin ramburs.

1. Plata cu CARD BANCAR
Puteţi face plata integral cu card bancar. Tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi ca modalitate de plată “Plata cu card bancar”, după care apăsaţi „Trimit comanda” veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online.
Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment.
- Plata cu STAR BT
Puteţi face plata integral sau în maximum 6 rate fără dobândă. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată „Plata cu Star BT”. După ce veţi apăsa pe „Trimit comanda” veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online.
Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment.

2. Plata cu CARDAVANTAJ
Puteţi face plata integral sau în 3, 6 respectiv 12 rate fără dobândă. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată „Plata cu Cardavantaj”. După ce veţi apăsa pe „Trimit comanda” veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online. Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment
.

3. Plata cu CARD GARANTI
Puteţi face plata integral sau în 3, 6 respectiv 10 rate fără dobândă. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată „Plata cu CRAD GARANTI”. După ce veţi apăsa pe „Trimit comanda” veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online. Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment
.

4. Ordin de plată\Virament bancar
Plata prin Ordin de plată\Virament bancar se face în baza facturii proforme, emise de societate, în urma confirmării prin e-mail a comenzii cu un consultant de vânzări. Pe ordinul de plată se va menţiona obligatoriu numărul de comanda / proformă indicat de NATÜRLICH. Pentru a beneficia de această opţiune trebuie să alegeţi ca modalitate de plată „Ordin de plată\Virament bancar” după care apăsaţi „Trimit comanda”. Prin e-mail o sa primiti o confirmare / proformă cu care puteți să faceți plata.
Dacă pe ordinul de plată nu apar informaţiile de mai sus, vă rugăm să ne trimiteţi dovada plăţii cu indicarea informaţiilor de mai sus pe adresa de e-mail hallo@naturlich.ro. În caz contrar avem dreptul de a suspenda termenul de livrare până la confirmarea efectuării plăţii.

5. Plata AVANS 45%
Pentru a finaliza comanda este nevoie să plătiţi un avans de 45% din valoare totală a comenzii. Pentru a face plata avansului mai uşoară vă punem la dispoziţie opţiunea „Plata AVANS 45%”. Bifaţi această opţiune ca modalitate de plată, după care apăsaţi „Trimit comanda” şi veţi fi direcţionat pe o pagină securizată de plăţi online.
Întreaga tranzacţie se va desfăşura pe serverele ePayment.
ATENŢIE! Termenul de livrare se consideră din momentul achitării avansului.

Restul de 55% se achită după ce consultantul de vânzări vă contactează pentru a vă confirma procesarea comenzii şi disponibilitatea de livrare.
ATENŢIE! Livrarea se va face după ce achitarea diferenţei este confirmată de bancă.