Acest website foloseste COOKIES. Prin folosirea website-ului, sunteti de acord cu folosirea acestora. - Vezi mai multe - ACCEPT

Transport

Natürlich îți duce mobilierul la tine acasă! Transportul produsului/produselor se va face la adresa solicitată de către client, la data şi în intervalul orar stabilit de comun acord cu operatorul NATÜRLICH.

Pentru comenzile în valoare mai mică de 500 lei transportul se va efectua folosind serviciile Urgent Curier,
transportul având un cost fix de 20 lei, indiferent de destinaţie.

Costuri de transport pentru comenziile efectuate prin magazine:

Cumpără produse în valoare* de minim 1000 lei și Naturlich îți oferă transport gratuit, în localitate și pe o rază de 25 km de la magazin**. 

Pentru cumpărături cu o valoare sub 1000 lei, Naturlich poate transporta, la cerere, produsele la un tarif fix de 50 lei/transport în localitate și pe o rază de 25 km de la magazin, indiferent de volum si greutate. 

Dacă dorești livrarea produselor cumpărate în afara localității, pe distanțe mai mari de 25 km de la Naturlich, indiferent de valoarea comenzii, prețul transportului se calculează astfel: 
Nr. kilometri de la Naturlich la adresa client * 2 * 1,99 lei. (TVA inclus)
Pentru a beneficia de transportul oferit de Naturlich, te rugăm să te programezi la punctul Info. 

*La calculul valorii se ia in considerare suma totală a produselor cumpărate pe o comandă, fără a se include costul altor servicii, măsurători, montaj, etc. Se ia în considerare suma efectiv achitată de către client, cu discounturile deja operate.

**Distanța se apreciază folosind un program informatic, care calculează nr de kilometri de la magazinul Naturlich la adresa indicată de Client. Detaliile privind livrarea produselor se vor stabilii telefonic. ATENȚIE! Livrarea produselor se face până în fața imobilului. 

Condiţiile de transport şi livrare sunt valabile doar pe teritoriul României.